väntar

Nu sitter jag och jennifer här vid varsin dator och väntar på att bussen ska komma (: assw vi ska ta bussen till centrum för vi ska ses vid murgrönan för vi ska kolla på skolbio :( fast mycket bättre än lektioner :P fast man måste typ altid skriva massa frågor om filmen efter, så man måste kolla 'noga' fett jobbigt men men. Pernillas klass skulle oxå dit, men vi kommer säkert sitta typ så att hennes klass längst upp och våran längst ner. Det blir typ alltid så :P  vi ska kolla på.. vad heter den då ? åh va jobbigt jag har hjärnsläpp! jaja,
puss hej!

linser

Jahapp nu har jag linser då :) haha fast jag har ett brunt öga och ett blått för jag måste ju prova båda haha, fast jag vill ha vita med kryss i för det är så läskigt haha :P.

Jag smsade ju pernilla som vanligt idag och hon har bakat kladd kaka tror jag de va :P fett  gott, jag vill oxå ha!  :) sen hade vi SO prov idag jätte jobbigt! jag hatar verkligen SO tråkigaste ämnet som finns! men det gick väl sådär.
 men jag pallar inte skriva nu.

pppuss puss

trött

Idag är jag hemma från skolan för jag är dunder förkyld och så försvinner min röst ibland:/ Vi skulle igentligen ha åkt in till stan idag med skolan och kolla på teater eller typ nåra som dansar så ja, jag missar ju inte västa lektionerna. Jag sitter här i min  I<3 ME tröja och morgonrock + tofflor ;) fast jag måste ändå börja fixa mig snart för typ vid 12 eller nått så ska jag och pappa typ handla lite mat. Och en ny tandborste till mig! :D hahah för när jag va hos klara så hade jag lagt den i min säng och då hade klara trampat på den! haha så det lät typ som om man spräckte en parfymflaska eller nått hon ba: shit va va de XD? jag ba; NOOOOOO! min tand borste!!! haha så hade den gått av på mitten XD fett hett:) så jag får borsta med en halv tand bortse:P PLUS att det var en design tandborste oxå! jätte fin va den... haha :)

Hihi typ i förår så va jag på mitt rum och kollade på tv, klockan va typ 21.00 (det var då jag blev sjuk, jag hade jätte ont i halsen) så jag kände att jag behövde luft så jag gick och satte på mig vantar och så gick jag ut och gjorde en snölykta! haha :) jätte fin vart den :D den  är fortfarande kvar fast igår så hade jag tänt den och då hade typ den översta snöbollen blivit varmt av ljusen och ramlat ner rakt på ljuset :P men jag jkan fixa de:)

Juste! kolla, vi hade so lektion och så såg typ min so lärare att jag hade min mobil på för den lyser ju när jag får sms, och iallafall så kom han, han ba: stäng av mobilen eller så får jag ta den, jag ba: mm, jag stänger av den, för jag vill ju inte att han ska ha den liksom, aah, så skulle jag sätta på den efter lektionen igen så började den lysa som vanligt fast då brukard det där ljudet komma; dudududu DUUUT! asså telias grej, aah och så istället för att låta så så stängdes den av igen så provade jag flera ggr och sen tog jag ut batteriet och det där kortet flera ggr och blåste och allt men den vägrade att sätta på sig! och då sa jätte många att batteriet kanske var urladdat jag ba: men neeeej! för det brukar kunna hålla typ 2 dagar och en natt utan att laddas och jag hade laddat den, den natten. sen när jag kom hem så laddade jag den iaf men det funkade inte så nu får jag ha min gamla mobil för det var liksom batteriet i den andra som var helt dött! det har typ hållt i 3 år så ja de kan man ju fatta men ändå! så nu måste jag ha min gamel gamla! den där som blinkar på sidorna hahah jätte fint liksom XD hahaah men aah, jag får väl klara mig, jag hoppas jag får en ny i julklapp iallafall annars tänker jag kräva en ;D haha.

Men nu orkar jag inte skriva mer för jag är så täpt i näsan! haha okej man kan skriva för de men ändå pusshej!

RSS 2.0