hejhej

nu sitter jag här framför datan i morgonrock och jespers hörlurar ! Jo för att det finns en sladd som man ska stoppa in i datan fö ratt lurarna ska fungera och när jag ska ha datan efter jesper så drar jag ut den och då blir jesper tyyp galen! för man typ ''förstör dom'' om man inte klickar någotstans på skrivbordet först så ja, nu måste jag ha dom på mig för att kunna höra musiken. Jesper sover alltså:P

Idag ska jag vara med pernilla, jag ska hjälpa henne att dela ut hennes tidningar, 270st kuul ! haha nej skoja, (asså det är 270st men jag skojade om att det var kul, inte kul menade jag!) (asså det är kul fast.. äh! ni fattar ändå inte XD) men det blir ju roligare när man är två! sen ska vi va efter oxå.
nu är klockan ca 9.00 nästan ! och jag ska ta bussen till pernilla som går 10.49 men kolla, jag ska fixa mig nu typ och då kanske jag är helt klar vid halv eller kvart i, sen ska jag sätta på mina lösnaglar! Japp! lösnaglar igen! så himla fint:D så ja, asså jag vet inte hur lång tid det tar igentligen men då har jag ju typ 3 kvart på mig så det blir bra! Ja, sen åker jag till pernilla då.
tralalalalala, lalA! hihi

Men nu ska jag typ fixa mig
puss puss bajs bajs!


haha, 20 dagar...

Ahahaha nu har det gått 20 dagar typ:P men asså jag hann inte skriva klart det där andra för jag behövde logga ut och nu kommer jag inte ihåg vad jag gjorde den dan så ja:P...

Idag gick jag till skolan som vanligt och hade lektioner. vi skulle sluta efter lunch idag för vi hade haft öppethus förra tisdagen. och på torsdagar så har vi bara matte/NV  hela förmiddagen jätte kul, men vi höll typ på med lampor och sladdar och sånt så det var kul ändå:P

HAHAH vet ni vad som hände då?  ;O...
kolla jag, ellinor och jennifer var i en grupp och så hade man kopplat 2sladdar med batteriet och en lampa så var det 2 sidor av sladdar som man skulle sätta t.ex på en till lampa eller nått. så skulle man hitta saker som lede strömmen vidare (asså om du nyper fast t.ex ett papper emellan sladd nyporna så går ju inte strömmen igenom?) men man skulle iallafall hitta saker som gjorde så strömmen gick igenom och lampan tändes! Min mobil funka:D! ahaha jag höll mobilen emot nyporna och då lös lampan ahaha!
men det var inte det jag menade...
ellinor: vi provar på vattenkranen, den är ju av stål!
jennifer: aah!
sen när vi var där:
ellinor: Jaaa! i eluttaget! där finns det ju ström!
Jag: ja vi provar!
ellinor: tänk om man får en stött?
Jennifer: nej jag tror inte det..
jag: nej asså strömmen borde ju gå in till lampan?
dom: jaa!

jennifer och ellinor tog varsin ände av sladden och stack in dom i eluttaget aahha! fast det hände inget och alla andra va uppe i sitt så.....
jennifer: tryck!
då typ började det knastrade i taket och hela klassrummet stäcktes! och samtidigt som allt släcktes så tändes vår lampa! den lös as starkt!  asså AS STARKT! och eftersom hela klassrummet hade släckts så slutade alla och kollade eftersom våran lampa lös upp typ halva klassrummet! fast asså lampan blixtrade bara till as snabbt! sen hoppade den  till och typ gick sönder. det lät as mycket så jennifer och ellinor och jag ba: AAAH! och så släppte dom. för våran lampa hade typ exploderat! ahaha. vi ba shit!
Jag: SHIT! fick ni en stött:P?
dom: neej ahaha!
våran lärare ba: vad hände? typ kolungt,
jag: ehm.. asså vi stoppade in dom i eluttaget...
lärare: ELUTTAGET!? nej det får man inte! har ni inte lärt er att man kan dö om man pillar i en sån!? och så babblade hon om typ 230 volt.
Jag bah: ojdå..:P
lärare: asså i era batterier som alla har finns det 1 och halv volt! det är mycket mer i eluttaget, ni kunde ha dött ju! som tur va så är det plast på dom här sladdarna men om ni hade hållt i stålen eller om det inte var plast här hade ni fått 230 volt in i er och då hade ni blivit allvarligt skadade! eller dött.
hahahaha! och sen typ efter så ba:
eric: asså precis innan allt släcktes så ba hörde jag hur det knastrade i taket:P
asså då hade det varit lamporna hahaha!

Ja, vi är onormala! ahahha!

17dagar

Nu har det gått 17 dagar (har jag räknat ut fast jag är blond) sen jag skrev blogg senast:P asså jag tänker inte på det när jag sitter vid datan för det känns liksom som om det bara tar onödig tid:P fast nu ska jag skriva ändå:P

Ja jag tänker ju inte skriva om 17 dagar om ni trodde det. Nej i era drömmar säger jag bara.

Idag så va jag i skolan iallafall, jennifer är sjuk så jag får gå själv jätte kul, man känner sig typ övergiven ahahah:P oj, fortsätter skriva sen puss sålänge!

helgen

Igår va jag med klara på elverket:) fast asså det var inte alls lika bra musik som det var förra gången! asså ibland var det typ halv lungna låtar, hur ska man kunna dansa till det liksom:S? PLUS att ''ont det göt ont'' kom! jag höll på att dööö! aja, men de va kul ändå:)

Sen idag så var jag i stan med pernilla, jag köpte vantar:D dom är aas fina:D och en mascara typ. Asså jag brukar alltid ha min mobil i min vante för då märker man ju alltid när det ringer och om man får sms liksom, sen kan man ju ta upp den snabbt om typ en mördare eller nått skulle komma:P hah jag är typ aas rädd för sånt där! :)
Men mamma tycker typ det är knäppt man ba: tack för den. :)

Nu ska jag typ försöka hitta på nått kul för jag har as tråkigt har typ suttit vid datan i mer än 2 timmar nu, jätte kul liksom.

puss hej!

Elverket:)

Snart ska jag möta klara i tumba sen ska vi fixa oss till elverket:D
Ska bli fett kul. Jag hittade ingen tröja hos jennifer så jag lånade ett fint skärp så får jag väl fixa till nån av mina tröjor:P

Sen ska klara sova här till imorn och då åker hon hem när jag åker in till stan:)
Idag gjorde vi NV- prov:S fast det gick kanske bra, det var bara typ 1 som jag var osäker på:P
Undra när vi får tillbaks dom:/.. vill veta hur många poäng jag fick!

nu ska jag logga ut puss hej!

Jaa..

Längtar tills imorn! Klara och hennes kompis skulle kanske gå och köpa lysrör till oss på butterix idag som vi ska ha på elverket:D fett bra jue!
Sen på lördagen så ska jag ju in till stan, och då ska jag köpa vantar:D haah fett glad:) Men asså jag behöver det för det är askallt på morgonarna när vi går till skolan så jag håller på o dö typ!  :)

Idag i skolan så fick vi tillbaks våran matteprov:S! Man kunde få 40p totalt och man behövde TOTALT 20p (A-delen + B-delen) för att bli godkänd och man kunde få 20p på A delen och 20p på B delen. Så jag var lite orolig för asså alla matteprov som vi har haft har det alltid kännts ganska bra, men sen visar det sig att jag har svarat fel och jag fattar igenting! så idag:

Jag innan hon delar ut dom: är det många som har fått underkännt?
Lärare: Ja, ungefär hälften.
Jag: Waaht!? :O

och så visade hon en av frågorna på tavlan innan hon delade ut dom, att nästan alla hade fel på det, men att vi liksom inte hade tränat så mkt på den. och det var liksom a) b) och c) frågor så man förlorade 3p om man inte kunde den! Sen när jag fick min så var ju såklart den där frågan fel med a) b) och c) så jag förlorade 3p på A delen. och på B delen är det mycket mindre frågor fast man får mer poäng, och dom tar mycket längre tid att lösa så jag hoppade över 2st för det var bara 10 minuter kvar och jag hade 3frågor kvar (vi fick inte mycket tid!) så jag läste alla 3 men så såg jag att jag kunde den sista så jag gjorde den först och sen när jag var klar med den så var det typ 5min kvar och då var det liksom ingen idè att börja på en av dom andra för jag skulle ju liksom bara hinna räkna hälften av det talet då, helt onödigt, så på B delen fick jag 13 av 20 för ett av dom talen jag hoppade över fick man 4p för och det andra talet fick man 3 för. Men asså om man ser det så här: att jag fick ju alla tal som jag hade gjort på B delen rätt! och på A delen så hade jag ju alla rätt förutom den som nästan ingen kunde, alltså hade jag igentligen bara ett fel! så jag tycker det va bra ändå:P  men tanke på att jag inte hann o.s.v :P
(jag fick 30/40 om ni ville veta exakt:P)

Men nu måste jag göra läxa för vi har ett stor NV-prov imorn:(
 puss hej!

Och det är kanelbullensdag idag! så vi fick bullar i skolan haha!


helgen

Den här helgen ska jag först till elverket, på fredag med klara:D och sen ska hon sova här och på lördagen ska jag och pernilla in till stan, jag måste köpa vantar:)
Och så vill jag ha nån slags tröja oxå, asså jag vet inte vad jag letar efter men jag hittar det i varje fall inte! jag går typ i alla affärer och så tittar och tittar men jag ser liksom liknande men det är ändå inte den som jag ska ha, :/ så jag letar väl vidare på lördag:)

Jag ska typ gå och fixa mig lite nu, är aastrött för jag har vart på gympa i två timmar!

puss och godnatt !

RSS 2.0