torsdag

hellu!

Idag hade mikkan o jag bestämmt att ha ett poolparty för pernilla som kom hem igår;) så vi skulle sola o bada hemma hos mikkan och vi fixa jordgubbar grädde o bullar hihi najs!
sen va vi där till typ fem sen gick vi hem till jocke o kolla på tv o käka. hade kubbtunering oxå de va najs kom näst sist haha(a)

imorgon ska ja till stallet vid fem o möta sandra där sen vet ja inte va som händer. vi får väl se!  vi höres bloggen, inte lika mycket uppdateringar i bloggen nu på sommarlovet så vi får se när jag skriver igen! kyss

flytt

Idag flyttade vi troll från gamla stallet! nu ska vi ha henne där sandras mamma bor och sen flytta ner henne till rosengård(är inte helt säker på namnet) i slutet av juli tror jag:)  troll va jätte duktig hon skötte sig så jäkla bra!  honn verkar inte allt stressad elelr nått på nya stället så duktig!

men snart åker jag till öland två veckor o sen inte sååå långt efter till klaras land i nåra dar kanske en hel vecka. lite tråkigt utan troll hoppas hon inte glömmer mig! det skulle ju  vara hemskt haha:p 

men nu tänkte jag kolla på film är super trött!  hoppas de e lika fint väder imorogn!!  kyssar

onödigt men viktig fakta haha

10 filmer jag aldrig tröttnar på:)

Twilight
A walk to remember
She's the man
High school musical 1
Remember the titans
The Notebook
Djävulen bär prada
Meangirls
Dirty Dancing
Legally Blond


Remember the titans, The notebook och A walk to remember är dom ända filmerna jag gråter till(a)

 3 bästa serierna:
 Vänner
desperet housewives
O.C

I miss you

helluuuu. länge sen ja skrev, har bott i stallet en vecka haha:) de är myyyysigt har ridit varje dag det inte har ösregnat(a) det går skitbra faktiskt hihi, flyttar den 22:a spännande o komma till de andra stället. då får vi ridhus oxå;D hoppas trollet trivs där bara men de tror jag säkert:)

har sommarlov nu iaf, asskönt! ska till öland om tre veckor, stannar där i två veckor och sista veckan kommer klara dit så de e najs:D sen ska jag till klaras land några dagar högst en vecka i slutet av juli oxå:) sen ska jag inte iväg mer tror jag. bara va hemma o massor i stallet hihi:)

i helgen va jag med klara massor. från fredag till söndag
de va najs! men vi åt lite för mycke som vi brukar haha! ''ibland måste man ju få spexa till de lite...''  ibland vare va?

I miss you..

dagarna går sakta

på fredag slutar jag. medans alla andra redan har slutat? -.-  jätteroligt verkligen! menmen hoppas dagarna går lite snabbare än dom här två första i veckan.

Har kathindraa en hel vecka från och med idag det ska bli jättekul! sandra är nämligen i grekland, fatta va härligt jag vill oxå;D!! sommarbete nu o allt iaf så härligt med häst på sommarn hihi:) imorgon tänkte jag rida! hoppas de e nån där som kan hjälpa mig med uppsittningen sadeln brukar alltid glida en massa, men det är säkert nån där(:  det går nog bra. och jag måste verkligen bli bättre på uppsittningar!! jag har typ helt glömt hur man gör för jag alltid vill vara så försiktig på trollet iochmed inridningen så jag ser ju ut som en åsna när jag sitter upp. tror det är därför kathindraa tycker jag är konstig oxå haha.

jaja hoppas det blir fint väder på fredag iallafall!  ska träffa klara då oxå så sjukt länge sen! vi hörs:)

världens bästa bror!

igår tog min bror studenten!! han va jäääätte fin i sin kostym hihi fast pissväder va de:( regnade och va skitkallt.
jag hade iaf min fina klänning och mina gladiatorklackar ändå är man tvungen så är man, snygg va man ju i iaf;)
har inte så mycket att säga imorgon åker jag till grönan med massa kul människor helt gratis oxå vi blir bjudna av frtidsfältarna fö vi va me på talangjakten o jobbade! så detska bli skit kul hoppas det inte regnar bara:)


smörgåstårta

mycket balonger!

skylten och alla gosedjur + blommor!

emelie(syster) o andreas!

världens bästa brorsa!

bubbel och mössa:)

RSS 2.0